Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2018 10:06 - Ръководство за бижута: Различни видове пръстени и техните значения
Автор: fashionjewelry Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1046 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 12.02.2018 10:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Пръстените не са само за лична украса или за да направите смели модни изявления. Различни видове пръстени, независимо дали по форма, материал, употреба или значения са преминали през вековете. Пръстените могат да бъдат символични, социални или просто естетически във функцията и винаги са отражение на тяхното време. Значението на пръстена е толкова важно в човешкия живот, че дизайнерите по целия свят са проектирали различни видове пръстени, които им позволяват да отпразнуват своите различни важни събития като ангажиране, сватба, бебешки душ, раждане на бебето, годишнина и много други , Тези различни видове пръстени имат своето значение.  

Обещайте пръстените  

Малък пръстен, използван за посочване на ангажираност към моногамна връзка. Обещаващ пръстен е един вид загряване до годежен пръстен. Когато една двойка не е напълно готова официално да се сгоди, обещаващият пръстен е начин да се каже "ние ще се заловим някой ден." Перлата се счита за традиционен и подходящ скъпоценен камък за обещаващ пръстен. Обещаният пръстен е символ на безкраен ангажимент и любов между двама души. Това е романтичен символ, който излъчва ефективно вашата любов.  

Годежни пръстени  

Този пръстен традиционно се дава от мъж на жена, която възнамерява да сключи. В съвременното американско общество това е пръстенът, който има тенденцията да носи най-емоционалното тегло. Тази бижутерия "запечатва сделката" в романтична връзка и телеграфира към света, че бракът е предстоящ. Задните пръстени са традиционно диамантени пръстени, но също така е подходящ цветен камък като сапфир. Лейди Диана от принц Чарлз, а след това дадена на Кейт Мидълтън от принц Уилям, е син сапфир, заобиколен от диаманти.  

Пръстени с пръстени  

В линията на пръстеновидни сортове, друг пръстен, който държи голяма стойност като семейна бижутерия, е Ringstone Ringings. Обикновено пръстените на рождените камъни могат да бъдат дарени на никого. Повечето от хората предпочитат да подарък бижута Birthstone, включително сексапил и пръстени за специални случаи като Baby Shower и раждане на бебето. Кръглите пръстени са направени с различни цветни камъни, които имат своето значение в човешкия живот и хороскопа. Хората носеха пръстени на Birthstone, вярвайки, че силата на благоприятните цветове може да ги предпази от отрицателните вибрации.

Брачни халки  

На третия пръст на лявата ръка се носи сватбен пръстен, за да символизира, че носителят е женен. Човек или жена могат да носят този пръстен. Тези пръстени могат да бъдат прости или сложни в дизайна, от основна златна лента до кръг блестящи диаманти. Пръстенът се нося на третия пръст на лявата ръка, защото преди години се смятало, че от този пръст се стича вена директно към сърцето.  

Булчински комплекти  

Комплект от пръстени, носени от омъжена жена на пръста й в лявата й ръка, която включва годежни пръстени и сватбени ленти. Те обикновено се носят заедно и се допълват взаимно по стил.  

Пръстени за чистота  

Пръстенът за чистота е сравнително нова тенденция, започнала през 90-те години от групите на въздържание и носена от тийнейджъри и тийнейджъри, за да означава обещание да остане девица до брака. Понякога те са написани с думите "Love Waits". Тези пръстени се носят на третия пръст на лявата ръка, което означава, че потребителят ще остане девица до брака.  

Годишни банди  

Както подсказва името, Anniversary Band / Ring е специално предназначен да отпразнува специалните моменти като първата, петата, десетата или двадесет и пета годишнина от сватбата. Всяка годишнина има своето значение в човешкия живот. Всеки търси различни подаръци, които могат да оставят своите партньори изумени. За да постигнат това, двойките до голяма степен предпочитат Diamond Anniversary Rings / Bands, за да споделят своите годишнини обреци




Гласувай:
0



1. anonimen65 - e a kakvo za pravoslavnite tiahnata ...
12.02.2018 18:49
e a kakvo za pravoslavnite tiahnata vena kam sartseto na desnia treti prast li e?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fashionjewelry
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9918
Постинги: 9
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол