Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2018 08:40 - Какво Любовта цитира, за да напишеш на обещания пръстен
Автор: fashionjewelry Категория: Лични дневници   
Прочетен: 136 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.01.2018 08:43


Обещаният пръстен може да бъде персонализиран чрез гравиране на сърдечно послание. Можете да го подарите на любимия си човек, за да отпразнувате настроението, което имате за него. Обещанията са символи на вашата любов и преданост като двойка. Защо да не ги направите още по-специални от гравирането на специален любовен цитат на пръстена?  

Гравирането на романтични послания на пръстени датира от Средновековието и Ренесанса, когато любовниците обменят пръстени "поези" като обещания за преданост. Пръстените са гравирани с поетични портрети или други романтични чувства. Наистина, навикът е бил толкова често срещано средство за демонстриране на романтична връзка, че Шекспир е посочил поезийските пръстени в своите пиеси!  

Обещаният пръстен се казва пръстенът, който се дава преди ангажимента, да обещаеш и да ангажираш човека, взаимоотношение. Но този пръстен може да бъде даден по случай или просто да изразявате любовта си към "един". Преди да обещаете на човек, уверете се, че можете да спазвате обещанието и да се ангажирате с него завинаги.  

По-добър начин е да го гравираш. Графичен пръстен на обещанието е такава красива форма на изразяване на любов, така че не забравяйте да го направите специален. Това може да бъде тайна между вас, която е гравирана в пръстена. Или може да добавите към вашите комплименти, когато официално разказвате на света. Нарежете го с нещо, с което и вие можете много да се свържете. Графирайте го с имена или дати с инициали. Можете също така да изрежете с чужд език като "ти амо" в латинския смисъл "Обичам те". Ето някои специални котировки, за да покажете любовта си.   " Обичам те 100 причини и преброяване ... Да правим собствени правила завинаги Приключенията лежат напред завинаги Сега, когато те имам Ти си толкова мой Обещавам Докато смъртта ни раздели любим Символът за безкрайност Началото на завинаги Цялата си любов Днес, утре, винаги Завинаги заедно Аз първо те целунах! "

Просто изрежете тези цитати, за да изразите и обещаете любов.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fashionjewelry
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9926
Постинги: 9
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол