Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 09:31 - Мъжете носят пръстени за ангажимент
Автор: fashionjewelry Категория: Лични дневници   
Прочетен: 147 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.12.2017 09:32


Когато мислим за годежен пръстен, обикновено я изобразяваме на ръката на булката, но трябва ли мъжете да носят годежни пръстени? Отговорът е "да". Докато женското годежен пръстен е вековна традиция, истината е, че мъжете носят годежни пръстени. Промените в обществените възгледи за равенството между половете и брака са гарантирали, че тази тенденция се увеличава все по-често всяка година, все повече мъже признават, че обичат да носят годежни пръстени.  

Тъй като обществото се е променило, възгледите за ролите на двата пола също се променят, а оттам и традициите, свързани с омъжената. Ангажимент пръстен за мъже стана популярна нови модни тенденции.  

Що се отнася до мъжете, толкова по-опростен е дизайнът на годежния пръстен, толкова по-класически изглежда. Обикновени ленти, които са тънки или дебели, са добри опции. Най-добрият сред тях е Лайеррио бижуто пръстен. Тя всъщност е сватба група, но може да се използва и като годежен пръстен. Произвежда се от известната бижутерия Lajerrio и се отличава с три закачалки в три различни нюанса - златисто, бяло, розово и жълто. Простотата на дизайна му, заедно с невероятната му изработка го превръщат в един от най-елегантните пръстени. Мъжете могат да избират прости, не украсени, просто разнообразие на този пръстен, както добре.  

За мъжете, които предпочитат нещо по-просто, обикновен годежен пръстен, който е подобен на сватба, работи много добре. Има много вариации на стила на пръстените, налични в днешно време. Дизайнът на пръстените в злато или сребро изглежда много елегантен и минималистичен. Можете също така да изберете пръстенът да бъде направен от матирано или сатен полирано покритие. Опции са и лента с оребрени ръбове или пръстен с различна златна тона като бяла или роза. Те изглеждат уникални и в същото време не са прекалено проблясващи. Можете също така да изберете пръстен за тъкани, който прилича на ленти от бамбук, изтъкани заедно, за чист и класически вид. Ако искате да опитате нещо различно, отидете за обикновена златна лента с инкрустация от бяла златна лента. Някои стилове пръстени, които може да ви харесат по-долу:

  • Обикновени пръстени за ангажимент
  • Модерни пръстени за ангажимент
  • Класически пръстени за ангажимент
  • Природни пръстени, вдъхновени от природата
 

По мое мнение, докато избирате годежен пръстен, независимо дали е направен от злато или волфрам, уверете се, че той не е твърде богато украсен, но достатъчно прост, че може да се носи всеки ден. Ще намерите разнообразие от дизайни в магазините за бижута и можете да изберете този, който намирате за най-подходящ.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fashionjewelry
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9932
Постинги: 9
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол