Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2017 09:19 - Какъв вид годежни пръстени за ръцете ви
Автор: fashionjewelry Категория: Лични дневници   
Прочетен: 419 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.11.2017 09:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Изборът на мечтания стил на годежен пръстен със сигурност е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Годежният пръстен не само трябва да се побере в стила си, но и трябва да изглежда добре на ръката си. Какъв е най-добрият стил на годежен пръстен за вашата ръка? Намерете най-добрите годежни пръстени за ръцете си според ръководството по-долу.  

Първото нещо, което трябва да направите, е да установите формата на ръката си, като вземете предвид дължината и ширината на пръстите ви, както и общата големина на ръката. Не забравяйте също да прецените дали поддържате ноктите си дълги или подстригани, тъй като по-дългите нокти имат удължаващ ефект върху пръстите.  

Дълги пръсти  

Ако имате дълги пръсти, можете да пренасяте забележителен дизайн на пръстена. Широките банди ще ви изглеждат добре. Ако искате да направите ръката си по-къса, изберете дизайн, който седи над пръста ви хоризонтално - например монтаж на скъпоценен камък "изток-запад" (виж синия сапфирен пръстен долу) или трикаменна пръстена.  

Малки ръце   Всичко е свързано с пропорцията. Така че, ако ръката й е малка, по-малък диамант ще изглежда по-голям на ръката си. Поддържайте дизайна по-малко сложен; не искате да изглежда твърде внушителен. Обикновеният пасианс е най-добрият и дава достатъчно информация за тези малки ръце. Тънката, деликатна пауева лента е чудесен начин да добавите малко блясък, без да прекарате върха.  

Широки ръце  

Ако имате широки пръсти, опитайте се да избегнете тесни камъни, тъй като разкривайки, че твърде много кожа от двете страни на пръстена допълнително ще преувеличи ширината на пръста ви. Вместо това, потърсете по-големи кръгли камъни или клъстерни стилове, поставени върху средна до дебела лента, която ще привлече окото и ще има отслабване. Асиметричните и ъглови форми, подобно на диамантения годежен пръстен, изработен от смарагд, също помагат да се създаде илюзията за по-тънки пръсти.  

Къси пръсти  

Изберете дълга форма на скъпоценност, за да удължите пръстите си. Емералд нарязани, маркирани нарязани, овални и крушовидни камъни в "север-юг", по средата на пръста ще постигнат това за вас. Избягвайте големите пръстени, които пресичат ръката ви. Тези диамантени форми не са толкова бляскави, колкото квадратни и кръгли камъни. Така че, ако искате повече блясък, помислете за ореол от по-малки кръгли диаманти около основния камък.  

Какъв пръстен стил смятате, че работи най-добре с типа пръст? Уведомете ни в коментарите по-долу!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fashionjewelry
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9921
Постинги: 9
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол