Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2017 06:30 - Пръстени за годежен пръстен за вашата булка
Автор: fashionjewelry Категория: Лични дневници   
Прочетен: 241 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.10.2017 06:36


Един birthstone е скъпоценен камък, който представлява месец на раждане на човек. Надписите често се носят като бижута и като висулки. За годежни пръстени, диаманти може би са най-добрият избор за сватба и бижута за ангажиране. Но рожденните камъни се увеличават по популярност за жените, които желаят по-уникален пръстен, покрит с настроение. Има много начини да се използват birthstones да imbue годежен пръстен със специално значение, и пръстенът ще бъде още по-ценени, защото е уникален за двойката.

image

Смъртта на булката  

Най-лесният избор за звънене пръстени е да се използва birthstone булката. Това може да се направи по два начина: използване на birthstone като алтернативен център на камък, вместо на традиционен диамант, или използване на малки акцент birthstones в допълнение към диамант. При използване на голямо скъпоценно камъче, не забравяйте да проучите характеристиките на качествен камък, включително типични недостатъци и подходящо оцветяване. При малки камъни с акцент качеството е по-малко важно, защото централният диамант ще бъде фокусна точка на пръстена.  

Двойните скъпоценни камъни  

Някои двойки избират да подобрят пръстена на рожденния камък, като използват две различни birthstones, за да означат както булката, така и младоженеца. Има няколко варианта за дизайн за този тип годежни пръстени:  

Акцентните камъни могат да бъдат различни скъпоценни камъни или подредени в симетричен шаблон около централен диамант. Целият дизайн на пръстена може да се съсредоточи върху двете birthstones, като сърце или безкрайно оформена лента, която обхваща и двете birthstones.  

Пръстенът може просто да съдържа два камъка - един за булката и един за младоженеца.  

Не само, че двойките с двоен рожден ден са уникални и интересни, но защото използват символика както за мъжа, така и за жената, те са двойно значими и показват връзката, която двойката споделя чрез този годежен пръстен.  

Важни дати   Горните пръстени за годежен пръстен не е задължително да използват камъните, подходящи за участващите лица. Друг начин да направите пръстена на рождения пръстен е значителен е да използвате камъните, свързани с важни дати в историята на двойката, като Първа дата и Предпочитана дата на сватбата.



Тагове:   jewelry,   birthstones,   engagement rings,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fashionjewelry
Категория: Лични дневници
Прочетен: 9937
Постинги: 9
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол